Home
Dubaj: 4 éjszaka 4 csillagos hotelben, repülőjeggyel

Dubaj: 4 éjszaka 4 csillagos hotelben, repülőjeggyel

Utazás a luxus fővárosába, Dubajba! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Egy jó szállást választottunk, de a keresés során választhatsz olcsóbbat vagy drágábbat is. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: Beach Winter Exotic

Your day to day

08/02/2021 ECONOMY
Budapest
Dubai
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 15:10
Emirates EK 112 Emirates
5h 15m 25 KG Nonstop
United Arab Emirates
23:25 Dubai Intl
08/02/2021 12/02/2021

Dubai

About the city

Dubai is the most populous city and emirate in the United Arab Emirates. Dubai is a hive of activity and a cosmopolitan and modern city. The city of Dubai is split by a creek, with Deira on one side and Bur Dubai, the historical district, on the other. The luxury beach hotels are situated on the outskirts of the busy city center, in the area of Jumeirah. Dubai already exhibits some stunning architecture and it has the only 7-star hotel in the world, the highest building in the world, amazing beaches and luxury shopping centers. The Bastakiya Quarter, in the core of Dubai’s Old Town, is still traditional and evocative of Dubai’s past. Here you’ll find traditional Emirati houses, bustling souks, museums, galleries, and the only remaining piece of the old Dubai city wall. Another major attraction in Dubai is the Jumeirah Mosque, that although outside the Old Town, it is a wonderful example of traditional Islamic architecture. Dubai is forward-looking city in constant development yet it has managed to retain its traditions and culture. So it's fair to say that Dubai is one of the most exciting places in the world.

More info

Reflections Hotel Dubai

74%
  • At 3.8 km from the center
  • Al jadaf - 1burdubai, Dubai 30531
With a stay at Reflections Hotel Dubai in Dubai (Bur Dubai), you'll be within a 5-minute drive of City Centre Deira and Dubai Festival City Mall. This 4-star hotel is 3.5 mi (5.7 km) from Dubai Creek and 5 mi (8 km) from BurJuman Mall. Enjoy recreat...
More info
  • Két külön ágy vagy franciaágy DELUXE (1)

  • ROOM ONLY

  • 4 Accommodation nights

12/02/2021 ECONOMY
Dubai
Budapest
United Arab Emirates
Dubai Intl / 08:40
Emirates EK 111 Emirates
6h 5m 25 KG Nonstop
Hungary
11:45 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Dubaj: 4 éjszaka 4 csillagos hotelben, repülőjeggyel
Dubaj: 4 éjszaka 4 csillagos hotelben, repülőjeggyel