Egy hét Marbella, Costa del Sol: utazás repülővel és szállás

Egy hét Marbella, Costa del Sol: utazás repülővel és szállás

Kapcsolódj ki Marbellán, Dél-Spanyolországban! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen, a szállodában lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja a Colonnade biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Themes: Beach Autumn Spain | Portugal

Your day to day

02/10/2019ECONOMY
Budapest
Marbella
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 16:45
Ryanair FR 2273 Ryanair
3h 30m Nonstop
Spain
20:15 Malaga
02/10/2019 09/10/2019

Marbella

About the city

Marbella is one of the Mediterranean's most representative tourist venues and a top favorite for travelers thanks to the high quality of the facilities and services it provides. This city was a small white village of fishermen and now is one of the most cosmopolitan beach resorts on the Costa del Sol in Spain. The city also has a significant archaeological heritage, several museums and performance spaces, and a cultural calendar with events ranging from reggae concerts to opera performances. Inaugurated in May 1970, Puerto Banús in Marbella has become the focus of the national and international tourist interest. This place is one of the main focal points for tourists in the town, houses an exclusive leisure area inside the excellent facilities of its marina. The reservoir of La Concepción is located in Sierra de las Nieves. Despite having been imposed in the valley by the hand of man, has served to create a unique place where you can enjoy a wide variety of biological resources.

More info

Marbella Playa

75%
  • At 7.4 km from the center
  • carretera nacional 340, km 189,, Marbella 29604
Tourist resort built as a typical Andalusian village and located in front of a magnificent beach. As an Andalusian village, it has narrow streets, gardens, plaza, chapel and houses painted with bright colors which are furnished with geraniums and han...
More info
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • ROOM ONLY

  • 7 Accommodation nights

09/10/2019ECONOMY
Marbella
Budapest
Spain
Malaga / 20:50
Ryanair FR 2274 Ryanair
3h 20m Nonstop
Hungary
(+1 ) 00:10 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Egy hét Marbella, Costa del Sol: utazás repülővel és szállás
Egy hét Marbella, Costa del Sol: utazás repülővel és szállás