Home
Szicília, Taormina utazás ősszel: repülőjegy és szállás

Szicília, Taormina utazás ősszel: repülőjegy és szállás

Utazás Szicília egyik legszebb pontjára, Taorminába! Az ár tartalmazza a repülőjegyet, a kis kézipoggyászt és a szállást; nem tartalmazza a feladott poggyászt (a foglalás során hozzáadhatod) és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót, amit előre nem szedhetünk be. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Themes: Beach Italy

Your day to day

13/10/2020 ECONOMY
Budapest
Taormina, Sicily
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 17:50
Ryanair FR 6278 Ryanair
2h 10m 0 PC Nonstop
Italy
20:00 Catania Fontanarossa
13/10/2020 17/10/2020

Taormina, Sicily

About the city

Taormina is a charming hillside town on the east coast of Sicily, Italy and is one of the island's main tourist resorts. Taormina has been a very popular tourist destination since the 19th century. It has popular beaches (accessible via an aerial tramway) on the Ionian Sea, which is remarkably warm and has a high salt content. Since the opening of the first hotel in 1874, Taormina has become one of the world top tourist destinations where visitors can experience a perfect combination of old times charming atmosphere, preservation of history and culture, an elegant and lively way of life to be enjoyed in relaxing walks through the old town pedestrian areas. The tourist has a lot to do and see: top level art performances at the Greek theatre, several painting exhibitions held in local palazzi and churches, fine elegant shopping along the famous “Corso Umberto” with its classical music coffees and pastry shops. Or visiting local art museums, taking naturalistic walks in the surrounding countryside, golfing at the nearby 18-holes green, enjoying the fantastic beaches at easy reach, where the mild Mediterranean climate allows to practice all water sports as swimming, scuba diving, sailing, windsurfing, or just sunbathing for nearly eight months a year and even more.

More info

Hotel Villa Sonia

86%
  • At 1.2 km from the center
  • Via porta mola 9taormina, Castelmola 98030
When you stay at Hotel Villa Sonia in Castelmola, you'll be connected to the convention center, within a 15-minute drive of Greek Theatre and Taormina Cable Car. This 4-star hotel is 3.6 mi (5.8 km) from Corso Umberto and 6.1 mi (9.8 km) from Isola...
More info
  • KÉTÁGYAS ECONOMY (1)

  • BED AND BREAKFAST

  • 4 Accommodation nights

17/10/2020 ECONOMY
Taormina, Sicily
Budapest
Italy
Catania Fontanarossa / 15:30
Ryanair FR 6279 Ryanair
2h 15m 0 PC Nonstop
Hungary
17:45 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Szicília, Taormina utazás ősszel: repülőjegy és szállás
Szicília, Taormina utazás ősszel: repülőjegy és szállás