Home
Pisa, Toszkána: utazás repülővel és szállás

Pisa, Toszkána: utazás repülővel és szállás

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Themes: Italy

Your day to day

26/02/2021 ECONOMY
Budapest
Pisa
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 18:30
Ryanair FR 5023 Ryanair
1h 45m 0 PC Nonstop
Italy
20:15 Pisa
26/02/2021 01/03/2021

Pisa

About the city

The city of Pisa once rivalled Genoa and Venice as a maritime power, emulated Padua and Perugia as a university town, and developed a distinctive style of Romanesque architecture. Today, the city draws its fame from an architectural project gone terribly wrong and relies on the tide of tourists who flow into the city every day. The most important monuments are concentrated in the piazza del Duomo. The baptistery, cathedral, Leaning Tower, and Camposanto shine like carved ivory, rising out of a broad expanse of emerald green grass. The duomo contains Giovanni Pisano’s masterful pulpit, with its violently dramatic Gothic reliefs. You can make your unbalanced way to the top of the Torre Pendente, the Leaning Tower of Pisa, from which local boy Galileo Galilei dropped a variety of objects in his attempt to understand gravity. Education has fuelled the local economy since the 1400s, and students from across Italy still compete for places in its elite university and research schools and help keep a vibrant and affordable cafe and bar scene. This metropolis of a hundred thousand inhabitants is much more than a tower, is a city full of art and history.

More info

Hotel Villa Kinzica

74%
  • At 0.9 km from the center
  • P zza arcivescovado 2, Pisa 56100
With a stay at Hotel Villa Kinzica, you'll be centrally located in Pisa, within a 5-minute walk of Leaning Tower and Piazza del Duomo. This hotel is 0.2 mi (0.3 km) from Cathedral of Pisa and 0.2 mi (0.4 km) from Pisa Baptistry. null Make yourself a...
More info
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • BED AND BREAKFAST

  • 3 Accommodation nights

01/03/2021 ECONOMY
Pisa
Budapest
Italy
Pisa / 11:10
Ryanair FR 5024 Ryanair
1h 35m 0 PC Nonstop
Hungary
12:45 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Pisa, Toszkána: utazás repülővel és szállás
Pisa, Toszkána: utazás repülővel és szállás