Máltai utazás: szállás reggelivel és repülőjegy

Máltai utazás: szállás reggelivel és repülőjegy

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Egy jó szállást választottunk, de a foglalás során választhatsz olcsóbbat vagy elegánsabbat is.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: Beach Special offers

Your day to day

10/03/2020ECONOMY
Budapest
Malta
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 18:40
Ryanair FR 2277 Ryanair
2h 20m Nonstop
Malta
21:00 Luqa
10/03/2020 17/03/2020

Malta

About the city

Malta officially known as the Republic of Malta is a Southern European island country consisting of an archipelago in the Mediterranean Sea. It lies 80 km (50 mi) south of Italy, 284 km (176 mi) east of Tunisia, and 333 km (207 mi) north of Libya. The country covers just over 316 km2 (122 sq mi), with a population of just under 450,000,making it one of the world's smallest and most densely populated countries. The capital of Malta is Valletta, which at 0.8 km2, is the smallest national capital in the European Union. Malta has two official languages: Maltese and English. Malta's location has historically given it great strategic importance as a naval base, and a succession of powers, including the Phoenicians, Carthaginians, Romans, Moors, Normans, Sicilians, Spanish, Knights of St. John, French and British, have ruled the islands.

More info

The Bugibba Hotel

  • At 8.7 km from the center
  • Triq it-turisti, St. paul's bay
When you stay at The Bugibba Hotel in St. Paul's Bay, you'll be in the entertainment district, within a 5-minute drive of Bugibba Beach and Malta National Aquarium. This family-friendly hotel is 6.4 mi (10.3 km) from Mellieha Bay and 8.7 mi (14 km)...
More info
  • Twin room (1)

  • BED AND BREAKFAST

  • 7 Accommodation nights

17/03/2020ECONOMY
Malta
Budapest
Malta
Luqa / 21:25
Ryanair FR 2278 Ryanair
2h 20m Nonstop
Hungary
23:45 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Máltai utazás: szállás reggelivel és repülőjegy
Máltai utazás: szállás reggelivel és repülőjegy