Home
Egy hét Madeira februárban: utazás repülővel és szállás

Egy hét Madeira februárban: utazás repülővel és szállás

Fedezd fel Madeira lélegzetelállító partjait! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 7 éjszakára, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a normál kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: Beach Winter

Your day to day

04/02/2021 ECONOMY
Budapest
Madeira
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 14:10
TAP Portugal TP 1253 TAP Portugal
7h 50m 0 PC 1 Stop - Lisboa (2h 20m)
Portugal
21:00 Madeira
04/02/2021 11/02/2021

Madeira

About the city

Madeira known worldwide as the Islands of eternal spring, Madeira, "Ilha Jardim" {Garden Island} or "Pearl of the Atlantic", it has a mild climate throughout the entire year. Nowadays Madeira is a popular destination for tourists of all ages. Its constant mild climate, keeps the spring on Madeira all year round. The maintenance pathways for the water canals provide wonderful level trails for hiking in the mountains and through the tremendous landscape. There are a lot of activities that you can do like: Hiking, fishing, sailing, snorkelling, scuba diving, surfing, birdwatching, canyoning, horse riding, excursions

More info

Residencial Parque

79%
  • At 13.3 km from the center
  • Campo da barca, 15, Funchal 9060-040
This comfortable Hotel is located in Funchal. The accommodation features a total of 24 accommodation units. Pets are not permitted on the premises.
More info
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • ROOM ONLY

  • 7 Accommodation nights

11/02/2021 ECONOMY
Madeira
Budapest
Portugal
Madeira / 05:05
TAP Portugal TP 1690 TAP Portugal
7h 20m 0 PC 1 Stop - Lisboa (2h 5m)
Hungary
13:25 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Egy hét Madeira februárban: utazás repülővel és szállás
Egy hét Madeira februárban: utazás repülővel és szállás