Nyaralás Mykonoson, Görögországban: repülőjegy és hotel
From 138.668 Ft
Mykonos / Mikonos , Greece

Nyaralás Mykonoson, Görögországban: repülőjegy és hotel

Transport + Hotel
Created: Tuesday, May 4, 2021 - Departure: Tuesday, June 15, 2021
price per person From
138.668 Ft
Based on 2 adults
About

Egy hetes nyaralás Mykonos szigetén, Görögországban. Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

About the city
Mykonos is a popular tourist destination in the Greek islands of the Cyclades group, situated in the middle of the Aegean Sea. In the 1960s, Mykonos became a bohemian mecca and is now one of the glitziest holiday resorts in the country that happily flaunts its sizzling style and reputation. This central Cyclade was for years the premier Mediterranean resort for gay travellers, though recently Mykonos has tried to reinvent itself for a more varied clientele, though nightlife is still very gay-friendly, it is a paradise for any reveller with loud and long nights. Chora or Mykonos town is the main town on the island. It is filled with narrow, winding streets, whitewashed buildings with blue trim, nice restaurants, clothing and jewellery shops, a fish market and a vegetable market. It is one of the most cosmopolitan and crowded towns of the Aegean. Besides Chora, there is only one other town on the island, Ano Mera. Ano Mera is quiter and less touristy. While you are here, visit the Monastery of Panagia Tourliani, a traditional Greek Orthodox Church which has a beautiful iconostas. The island is dry and barren, but there are some fine, sandy beaches, the two most well-known being Paradise and Super Paradise, but there are many other beaches you can seek out around the island. From the charming port, catch a boat out to the beaches or out to Delos, and you will be travelling from the present into the ancient past, from one set of myths to another.
Created: Tuesday, May 4, 2021 - Departure: Tuesday, June 15, 2021
Themes
Beach
Greece
Summer Vacation
Included services
15 Jun
Transport from Budapest to Mykonos / Mikonos
Departure
Ryanair Ryanair - FR1910
07:25 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
10:35 - Mykonos, Mikonos (JMK)
0 PC Nonstop
Flight: FR1910 Operated by: RR
Cabin Class: Economy
Fare Name: Value
15 Jun
Accomodation
7 Nights
Pension Vrissi
80%
At 1.8 km from the center ROOM ONLY Vrissi, Mykonos 84600 DOUBLE (TWIN/DOUBLE) STANDARD
More info
22 Jun
Transport from Mykonos / Mikonos to Budapest
Return
Ryanair Ryanair - FR1911
11:00 - Mykonos, Mikonos (JMK)
12:10 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
0 PC Nonstop
Flight: FR1911 Operated by: RR
Cabin Class: Economy
Fare Name: Value
price per person From
138.668 Ft
Based on 2 adults
Trip summary
2 Adults
2021. 06. 15. - 2021. 06. 22.
Nights 7
This idea includes
Destinations 1
Transports 2
Accommodations 1

Our trip ideas

Here you can see our featured trip ideas
More ideas