Home
Egy hét Santorini szállással és repülőjeggyel szeptemberben

Egy hét Santorini szállással és repülőjeggyel szeptemberben

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 7 éjszakára, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel, budapesti indulással és a kis kézipoggyászt.

A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Görögországba korlátozás nélkül nélkül utazhatunk, mindössze egy Passenger Locator Form nevű online nyomtatványt kell kitöltenünk. A hazai hatóságok is a biztonságos, zöld besorolást adták az országnak, vagyis a hazatéréskor sem kell nehézségekre számítani.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.


Themes: Beach Greece

Your day to day

20/09/2020 ECONOMY
Budapest
Santorini Island
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 12:45
Wizz Air W6 2453 Wizz Air
2h 15m 0 PC Nonstop
Greece
16:00 Santorini
20/09/2020 27/09/2020

Santorini Island

About the city

Formed by the massive volcanic eruption which gave rise to the Atlantis legend, Santorini is the most striking island in the Aegean. The island is actually the outer rim of a sunken volcano, its entire eastern coast is a succession of small towns perched on high hills. Fira is the island’s dramatically situated capital. Perched on the cliffs, overlooking the sea, the town of Fira shares with the Parthenon the fame of the best known images of Greece. The narrow streets are filled with souvenir shops, lovely boutiques and a lot of jewellery shops. It has two beautiful churches, the Greek Orthodox and the Catholic Cathedral of St John the Baptist. It also has a small local museum. Nightlife in Fira is also quite lively with good restaurants and bars, plus a few nightclubs. The city is a spectacle in itself, with a climax at sunset. Another great place to enjoy the sunset is the town of Ia, a small village clinging to the rocky point of land at the northern tip of the island, 300m above the sea. The beaches in Santorini are much different than other beaches in Greece due to their special geographical features. Red and black volcanic pebbles lay the shores of Santorini beaches and steep cliffs provide a picturesque ambience. The most famous of Santorini beaches is the Red beach, while particularly popular are Perissa, Kamari and Perivolos. Santorini is a truly wonderful destination. The siting of some of its major towns along the clifftop rim of the caldera is one of the most spectacularly lovely sights in the world. The buildings seem to defy gravity in the way they cling to the cliffs and are stacked one on top of the other like so many sugar cubes. The sandy, multicoloured beaches are simply the icing on the cake.

More info

Villa Livadaros

85%
  • At 1.6 km from the center
  • Karterados, Santorini 84700
When you stay at Villa Livadaros in Santorini, you'll be near the airport, within a 15-minute drive of Santorini Caldera and Monolithos Beach. This pension is 4.7 mi (7.6 km) from Kamari Beach and 5.1 mi (8.2 km) from Athinios Port. Take advantage o...
More info
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • ROOM ONLY

  • 7 Accommodation nights

27/09/2020 ECONOMY
Santorini Island
Budapest
Greece
Santorini / 16:40
Wizz Air W6 2454 Wizz Air
2h 15m 0 PC Nonstop
Hungary
17:55 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Egy hét Santorini szállással és repülőjeggyel szeptemberben
Egy hét Santorini szállással és repülőjeggyel szeptemberben